students.finki.ukim.mk - ФИНКИ - Студентски сервиси

Ad

students.finki.ukim.mk is powered by Microsoft-IIS and has no DNS entries . The authorative whois server for the top level domain 'mk' is whois.marnet.mk

Content preview from students.finki.ukim.mk: Централниот Автентикациски Сервис на ФИНКИ овозможува пристап до сите овие сервиси, а секој студент може да ги користи само оние што му се потребни. Сите студенти добиваат иницијално корисничко име кое е еднакво со бројот на индексот, а можат да ја променат или активираат својата лозинка преку сервисот за промена на лозинка.

Explore by label: students . finki . ukim . mk

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for ukim.mk

From server whois.marnet.mk 1 week ago (None):

No whois information found

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Updating...